Schelpen op de Everest

ISBN: 9789080993129, verkrijgbaar in de betere boekhandel of via www.arthos-uitgeverij.com

Dit boek is ook beschikbaar in de blindenbibliotheek, in ingelezen versie. voorbeeld

Hier vindt u een fragment uit mijn eerste boek, een stukje Taoisme in een notedop: fragment

cover Schelpen op de Everest achterflap Schelpen op de Everest
Sarah en Jonathan zijn jonge Westerse mensen die in Beijng leven. Op het moment dat ze relationeel op een dieptepunt zitten worden hun wegen gescheiden door een vliegtuigongeval waarin Jonathan is betrokken. De eenzaamheid verschaft echter inzicht in elkaars ware geaardheid en eigenheid. Het wordt een ware zoektocht naar zichzelf.

Deze avontuurlijke roman speelt zich af in China en het Verre Oosten en blijft spannend tot de laatste bladzijde. De roman beschrijft de sfeer in het hedendaagse China, een land met een mengeling van traditie en vooruitgang.

Schelpen op de Everest is een boek waarin iedereen zich wel ergens zal in herkennen.
 

Gras van staal

ISBN: 9789491258008, verkrijgbaar in de betere boekhandel of via www.arthos-uitgeverij.com

cover Gras van staal achterflap Gras van staal
Wanneer twee westerlingen de geheimzinnige opdracht krijgen om China te doorkruisen, op zoek naar de vijf delen van een beeldje, worden ze al gauw door de politie op de hielen gezeten. Ze krijgen hulp van Lucy, een jonge Chinese vrouw, die hen doorheen het land helpt reizen.

Het beeldje moet hen naar een oude, Chinese wijsheid leiden, waarmee de hele wereld kan veranderen. Pas na enige tijd beseffen ze, dat ze er ook de sleutel van een sinds eeuwen gesloten poort mee in handen hebben.

Wat aanvankelijk een onmogelijke missie lijkt, verandert gaandeweg in een verhaal van doorzettingsvermogen, flexibiliteit en onvoorwaardelijke vriendschap.